Haber Arşivi

YATIRIM TEŞVİK 49 YIL SÜRELİ BAĞIMSIZ VE SÜREKLİ NİTELİKTE İRTİFAK HAKKI

  • 19.01.2024
  • bozuyuktso
Sayın Üyemiz,
T.C Bilecik Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ( Milli Emlak Müdürlüğü) 'nün 15.01.2024 tarih ve 8452751 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında yatırım teşvik belgesi sahibi gerçek ve tüzel kişiler lehine irtifak hakkı tesis edilmesine ilişkin ilan metni yazımız ekinde verilmiştir.
4706 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun Ek-3'üncü maddesi ile 15.06.2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karara dayanılarak düzenlenen Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında mülkiyeti Hazine adına kayıtlı ekte özellikleri belirtilen taşınmazlar üzerinde 49 (Kırk Dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edileceği bildirilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • YATIRIM TEŞVİK 49 YIL SÜRELİ BAĞIMSIZ VE SÜREKLİ NİTELİKTE İRTİFAK HAKKI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç