• 28.12.2015

KAGİK Başkanı Hülya Esel, Metristepe Kültür Merkezi'nde, KAGİK'in çalışmaları hakkında bilgilendirme yaparak, kadın girişimcilerin iş yaşamında bulunması gerektiğine değinerek, "İçinde girişim ruhu olan kadınları iş hayatına çekmeye çalışıyoruz, onlara eğitimler ve seminerler düzenleyerek rol model oluyoruz. Gittiğimiz yerlerde konuşmalar yaparak hayat hikayelerimizi ve başarı hikayelerimizi anlatıyoruz" dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in de katıldığı programda LEVENT; Başarılı çalışmalarından dolayı Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine teşekkür ederek eğitim ile ilgili tüm çalışmalarında her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise her birimiz birer veliyiz, günümüzde yaşayan çocuklar çok şanslı onlar için nasıl faydalı olabiliriz diye düşünen Kadın Girişimcilerimiz ve bu programa katılan siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.

Kişisel Gelişim uzmanı Nurten Pehlivan Gündüz tarafından "Beyni tarafından yönetilen değil, beynini yöneten insan ol" konulu seminerde, başarılı insanlar ile başarısız insanlar arasındaki fark, insanların aynı olaylarda nasıl farklı sonuçlar ortaya koyduğunu anlattı.

İnsanların daha çok beynini bilinçaltı ile yönettiğini vurgulayan Gündüz, bilinçli olarak yapılan hareketlerin kısıtlı olduğunu sözlerine ekledi.

Programın ikinci yarısında ise Mutlu Filizler Akademisi Uzmanı Mutlu Selen Haşit  “Sınav Kaygısında Çocuklara Nasıl Yaklaşırız” konusu ile konuklara çocuklarımız ile aramızdaki ilişkilerde dikkat etmemiz gereken konulara dikkat çekti.

26.12.2015

• TOBB BİLECİK KAGİK SINAV KAYGISI YAŞAYAN ÇOCUKLARA NASIL YAKLAŞIRIZ KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ.