KOSGEB KURUMSALLAŞMA VE MARKALAŞMA DESTEK PROGRAMI

• 04.11.2015

Sayın Üyemiz ;

Kurumsallaşma ve Markalaşma yolunda KOBİ’lerimize      KOSGEB’den 150.000 TL’ye kadar hibe desteği programı açıklandı. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Bilecik İl Müdürlüğü organizasyonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına ait açıklama aşağıda verilmiştir.

KOSGEB, işletmelerin kurumsallaşmalarında ve marka yaratma hedeflerinde doğru stratejilere ihtiyaç duydukları gerçeğinden hareketle, KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” ve “KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş” konu başlıklarında işletmelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, işletmelerin hazırlayacakları projelere 55 Milyon TL’lik bir destek sağlanması öngörülmektedir.

Konu ile ilgili 11.11.2015 Çarşamba günü saat:15-30 da Halk Eğitim Merkezinde KOSGEB temsilcileri tarafından bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Toplantıya katılacak kişi adedini aşağıdaki formda işaretleyerek en geç 09.11.2015 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar tarafımıza göndermeniz önemle rica olunur.

Saygılarımızla.

Bedri ÖZTÜRK

GENEL SEKRETER

KATILACAK KİŞİNİN :

ADI SOYADI                                                  GÖREVİ

1-    :……………………………………….  / :……………………..…………..

2-    :……………………………………….  / :………………………..………..

3-    :……………………………………….  / :……………………..…………..

FİRMA ÜNVANI                 : ……………………………………….

YETKİLİ                              : ……………………………………….

KAŞE-İMZA                        : ……………………………………….