BİLECİK MİLLET VEKİLİ ADAYLARINDAN BOZÜYÜK TSO ZİYARETİ

• 26.10.2015

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri 23.10.2015 Cuma günü Bilecik Milletvekili Adayları ile bir araya geldi.

01 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Odamızı ziyaret eden Milletvekili adaylarımız Meclis Başkanı M. Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’in yanı sıra Oda yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile bir araya geldiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Adayı Halil Eldemir, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Yaşar Tüzün, Hüseyin Elmas, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı A.Murat Köftecioğlu ve Partilerin yöneticilerinin katıldığı programda bölge sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

Milletvekili adayları Bozüyük TSO Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda parti programları çerçevesinde ülkemiz ve bölgemiz özelinde yürütecekleri projelerini oda yöneticilerimiz ile  paylaştılar.

Görüşmeler sırasında Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent bölgemiz ekonomisinin canlandırılması adına Lojistik Köy projesinin ve BORSAB Bozüyük Organize Sanayi Bölgesindeki yatırım alanlarının biran önce yatırımcılarla buluşturulması ve bölgemiz ekonomisine kazandırılması adına Bozüyük TSO ve tüm siyasi partilerle her zaman sıcak diyaloglar içerisinde bulunacaklarını belirtti.

Karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen  toplantıda  fikir alışverişlerinin ardından programa son verildi.

23.10.2015

• BİLECİK MİLLET VEKİLİ ADAYLARINDAN  BOZÜYÜK TSO ZİYARETİ