Haber Arşivi

MESLEKİ YETERLİLİK BİLGİLENDİRME KONFERANSI

  • 13.10.2015
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası İK 11Platformu işbirliğinde gerçekleştirilecek olan "MESLEKİ YETERLİLİK BİLGİLENDİRME KONFERANSI'NA" katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

 

Yer      : Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu

Tarih   : 20.10.2015 Salı

Saat    : 14.00 - 16.30

Konu  : Mesleki Yeterlilik Belgesi

LCV   : 0 228 314 29 21 - 22

Fax     : 0 228 314 29 20

 

Sayın: Üyemiz.. / İlgili ..,

 

25 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe giren Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Meslekler ile ilgili MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ işlemleri için 12 aylık süre verilmiştir.

 

Bu mesleklerde çalışanı bulunan tüm işyerleri 25 Mayıs 2016 tarihine kadar MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ almak zorunda olup, alınmaması halinde hem çalışana, hem de çalıştığı firmaya cezai yaptırım uygulanacağı bildirilmektedir.

 

Aynı zamanda çalışanlarına bu belgeyi alan/aldıran firmalar SGK katılım payından 1 sene (48 aya kadar) muaf olacak, sınavı başarı ile geçen firma çalışanlarının belge masraflarının bir kısmı İŞKUR kanalıyla devlet tarafından karşılanacaktır. http://www.myk.gov.tr/ sitesinden detaylı bilgiler edinilebilir.

 

Konu hakkında siz değerli üyelerimizin detaylı olarak bilgilendirilmesi amacıyla İK 11 PLATFORMU ile ortak bir organizasyonla 20.Ekim 2015 Salı günü saat:14:30’da Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Salonunda MESLEKİ YETERLİLİK BİLGİLENDİRME KONFERANSI gerçekleştirilecektir.    

 

Konferans programımıza katılım teyitlerinizin ve katılımcı bilgilerinizin aşağıdaki alanların doldurularak en geç 19 Ekim 2015 tarihine kadar 0 228 314 29 20 no’lu fax numaramıza ve/veya sanayiodasi11@gmail.com / bozuyuk@bozuyuktso.org.tr adreslerimize iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

 

Saygılarımızla.

 

 

Bedri ÖZTÜRK                                                    Buğra LEVENT       

 Genel Sekreter                                      Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

 

KATILACAK KİŞİ/LERİN :

 

ADI SOYADI                                                                          / GÖREVİ:

1 :…………………………………………… /………………………….………..

2 :………………………………………….. /……………………….……..…….. 

3 :…………………………………………. /……………………….……….……

 

FİRMA ÜNVANI               / KAŞE-İMZA-TARİH 

:…………….……………………………………….

 

 

 

  • MESLEKİ YETERLİLİK BİLGİLENDİRME KONFERANSI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç