Haber Arşivi

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİNDEN ODA ÜYELERİMİZE “KREDİLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI”

  • 27.02.2007
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Kredi Pazarlama Müdürlüğü işbirliği ile 26 Şubat Pazartesi günü saat 14:30 da Bozüyük Kaymakamlığı toplantı salonunda Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. tarafından kullandırılan krediler hakkında firmalara yönelik bir tanıtım programı düzenlendi.

 

Programa Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Odamız üyesi ve çevre ilçelerden yatırımcı Firmaların temsilcileri, Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adnan YALÇINCI, Kredi Pazarlama Müdürü Ali Cemal ÜNEN ve Krediler Uzmanı Fatih BÜYÜKKAYTAN katıldı.

 

            Programda konuşma yapan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Habib ESEL konuşmasında şunları ifade etti..

“Çok hızlı ekonomik gelişmelerin yaşandığı.., üretim tüketim ve maliyet gibi enstrümanların artık, uluslararası arenada şekillendiği bir dünyada yaşıyoruz. ..,  

Bugün, kıran kırana bir rekabetin hüküm sürdüğü ekonomik arenada işletmelerimizin, bu tempoya ve yeni ekonomik oluşumlara ayak uydurmaları kaçınılmaz bir hal almıştır. Günümüz dünyasında artık her şey çok bol miktarda üretilebilmektedir.

Sorun; daha kaliteliyi daha ucuza üretmek olarak ifade edilebilir.

Çözüm ise.., küresel ekonomi şartları içinde rekabet edebilir olmaktır.

Bu tespitlerimizden hareketle..;

İşletmelerimizin değişen ekonomik şartlara uyum sağlayabilmeleri..,

İhtiyaç duyacakları finanssal kaynakları hızlı ve düşük maliyetler ile temin etmelerine bağlıdır.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu toplantı ile ..,

Firmalarımızın her geçen gün artan işletme sermayesi ihtiyaçlarını giderebilmeleri..,

Yatırım planlarını daha rahat ve hızlı bir şekilde hayata geçirebilmeleri için..,

Kullanabilecekleri kredi imkanları hakkında

Bilgi sahibi olmalarını amaçlıyoruz. “

            Habib ESEL’in açış konuşmalarının ardından konuşma yapan Türkiye Kalkınma Bankası Kredi Pazarlama Müdürü Sayın Ali Cemal ÜNEN; şu an kullandırdıkları kredilerin eskiye oranla daha hızlı bir şekilde sonuçlandırıldığını firmaların kredi müracaatının ardından belgelerinin problemsiz olduğu takdirde 28 işgünü içerisinde krediyi firmaya verdiklerini ve bu konuda prosedür işlemlerinin daha azaltıldığını vurguladı.

 

İmalat Sektörünün yanı sıra Turizm, Eğitim ve Sağlık gibi Hizmet Sektörlerine yönelik kredileri de bulunduğunu belirten Banka Yetkilileri yatırım Kredileri ile birlikte İşletme Sermayesine yönelik Krediler de kullandırdıklarını ifade ettiler.

 

Kredi müracaatı yapacak firmaların Anonim Şirket statüsünde olması gerektiğini belirten Ali Cemal ÜNEN daha yeni kurulmuş bir A.Ş. bile olsa yine de değerlendirmeye aldıklarını belirtti. Toplantı Banka Temsilcileri ile Firma yetkilileri arasında gerçekleştirilen ikili görüşmelerin ardından sona erdi.

 

                                                                  26 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ

                                                                  BOZÜYÜK

                                                                  TİCARET VE SANAYİ ODASI.

  • TÜRKİYE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİNDEN  ODA ÜYELERİMİZE   “KREDİLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI”

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç