Haber Arşivi

KOBİ BİLGİ SİTESİ KURULDU

  • 01.02.2007
  • bozuyuktso

Sitenin Amacı

Bu sitenin amacı KOBİ'lere belirtilen konularda rehberlik etmek ve ihtiyaç duydukları diğer bilgileri bir arada vermektir.

Bir işletmenin kuruluş aşamasından başlayarak faaliyete geçmesi, ürün veya hizmet üretmesi, pazarlaması ve nihayet kapanış aşamasına kadar çok sayıda prosedürle karşılaştığı bilinmektedir. Ayrıca işletmelere çok sayıda kurum ve kuruluş tarafından çeşitli destekler verilmeye çalışılmaktadır. Özellikle KOBİ'ler gerek prosedürleri aşmada, gerek desteklere ulaşmada çeşitli zorluklarla karşılaşmaktadırlar.

KOBİ'lerin ihtiyaç duyduğu bilgiler 10 ana başlık altında verilmiştir. Bunlar "İşletme Kuruluşu, Devir ve Fesih İşlemleri", "İşletmelerin İnşası ve İşletmeye Açılması Sırasındaki İzinler", "Vergi, Çalışma, Sağlık ve Güvenlik Mevzuatı İle İlgili Bilgiler", "Üretim ve Kalite İle İlgili Bilgiler", "Dış Ticaret", "İşletmelerarası İşbirlikleri", "Veri Tabanları", "KOBİ'lerin Yararlanabileceği Destekler", "Finansmana İlişkin Bilgiler", "KOBİ'lere Yönelik AB Bilgileri" ana başlıklarıdır. Bu başlıklar ve alt başlıklar sitenin sol tarafında yer almaktadır.

10 ana başlığın altında ise 150'ye yakın alt başlığa yer verilmektedir. Alt başlıklarda yer alan bilgiler 40'dan fazla kurum/kuruluş tarafından desteklenecektir. Her bilgi ve bilginin güncellenmesi sorumluluğu bu bilgiyi veren kurum kuruluşa aittir. KOBİ Bilgi Sitesine bilgi veren kurum kuruluşlar direkt ulaşılabilecek web sitesi adreslerine sitenin sağ tarafında verilmiştir.

KOBİ'ler siteye ilişkin görüş ve önerilerini aşağıda belirtilen adrese iletebilirler.

 

http://www.kobi.org.tr/index.php

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç