BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI VE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BOZÜYÜK MESLEK YÜKSEKOKULU İŞBİRLİĞİ İLE FİKRİ HAKLAR KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ. 19.01.2007

• 19.01.2007

19 Ocak 2007 Cuma günü saat 14:00 te İlçemiz Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Anadolu Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu işbirliği ile M.Kaan DERİCİOĞLU Tarafından “Fikri HAKLAR” Konulu Konferans düzenlendi.

Konferansta Konuşma Yapan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Habib ESEL, Sayın:Kaan DERİCİOĞLU’na Teşekkür ederek Konferansın Katılımcılara faydalı olmasını temenni etti.

“FİKRİ HAKLAR” Konusunda sunuş yapan Sn: M.Kaan DERİCİOĞLU Marka ve Patent konularında dinleyenleri bilgilendirirken herhangi bir ürünün Markalaşmadan üretimi yapılıp piyasaya sürülmesi halinde diğer kişi veya firmaların bu ürünün üretimini yapmaları ve pazarlamalarının kaçınılmaz olduğunu ve bunun da haksız rekabete yol açtığını belirtti ve bunu önleminin tek yolunun ürünü piyasaya sürmeden Marka ve Patent tescilini yaptırmaları olduğunu belirtti.

Konferansın ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Habib ESEL Sayın M.Kaan DERİCİOĞLU’na Osmanlı arması hediye ettiler.

19 OCAK 2007

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI VE  ANADOLU ÜNİVERSİTESİ  BOZÜYÜK MESLEK YÜKSEKOKULU  İŞBİRLİĞİ İLE  FİKRİ HAKLAR KONULU KONFERANS  DÜZENLENDİ. 19.01.2007