Haber Arşivi

ÇEVRE ODA VE BORSA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI İZNİK TSO’DA YAPILDI

  • 01.12.2008
  • bozuyuktso

 

İlki 12 Ağustos 2008 Salı günü Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen çevre Oda ve Borsalar Başkanları İstişare toplantılarının sonuncusu 01 Kasım 2008 Pazartesi günü İznik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde İznik te yapıldı.

          Toplantıya Odamızı temsilen Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile Oda Genel Sekreterimiz iştirak ettiler.

           Çevre Oda ve Borsalar Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarının bir araya geldiği toplantıda İznik İlçesinin Tarih, Kültür, Çevre ve Turizmine yönelik Yerel Sorunları ile çözüm önerileri üzerinde duruldu.., Yine toplantıda Bozüyük İlçesi ve bölgede Seram,k Sektöründe Faaliyet gösteren Firmaların yaşadığı sorun ve sıkıntılara dikkat çekildi.., son olarak da yaşanan global mali kriz ve reel sektöre etkileri konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

           İznik Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonunda katılımcılar onuruna verilen akşam yemeğinden sonra Toplantıya katılan Oda ve Borsa Başkanlarının 2009 yılı Mayıs Ayı itibariyle bu toplantıların ikinci etabının devam ettirilmesi temennisi toplantı sona erdi.

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

01 ARALIK 2008

  • ÇEVRE ODA VE BORSA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI İZNİK TSO’DA YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç