Haber Arşivi

ODAMIZ YÖNETİCİLERİ ORHANGAZİ TSO ÇEVRE ODA VE BORSA BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

  • 21.10.2008
  • bozuyuktso

Bir süredir çevre Oda ve Borsa Başkanlarının katılımları ile bölgemizdeki Oda ve Borsalarda gerçekleştirilen Çevre Oda ve Borsa Başkanları İstişare toplantılarına 21 Ekim 2008 tarihinde Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde devam edildi.

 

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya Odamızı temsilen Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn: Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Sn: Yahya ÖZTÜRK VE Yönetim Kurulu Üyesi Sn: Arif TAŞ katıldılar.

 

Yine toplantıya çevre Oda ve Borsalardan Yalova TSO, Bilecik TSO, Gemlik TSO, Gemlik Ticaret Borsası, Yenişehir TSO, İznik TSO, İnegöl TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları ile ev sahibi Oda Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları ile Yöneticileri katıldılar.

 

Toplantıda; Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının kısaca tanıtımı yapıldıktan sonra.., Çevre Oda ve Borsa Üyeleri arasında İşbirliği imkanlarının araştırılması, Dünyada yaşanan son mali kriz ve bu krizden ülkemizin en az zararla nasıl çıkabileceği gibi konular üzerinde duruldu.

 

Programa Orhangazi Zeytin İşleme tesislerinin misafirlere gezdirilmesi ile devam edildi.., bir sonraki toplantının 04 Kasım 2008 Salı günü Gemlik Ticaret Borsasında yapılması kararlaştırıldı.

 

Oda, Borsa Başkanları ve Misafirlere verilen akşam yemeği ile toplantıya son verildi.

 

                                       

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

21 EYLÜL 2008

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç