BOZÜYÜK TSO BANKA MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

• 11.11.2008

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Bozüyük’te faaliyet gösteren Banka Müdürlerini Oda Meclis Salonunda bir araya getirdi.

Toplantıya Oda Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yahya ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Üyesi Arif TAŞ, Oda Meclisi Üyesi Hıdır AKYÜREK, Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK ve  Banka Müdürleri katıldılar..

İlçemizde Faaliyet gösteren ve aşağıda isimleri verilen Bankaların tamamının yöneticilerinin katılımı ile…,

AKBANK BOZÜYÜK ŞUBESİ

YAPI VE KREDİ BANKASI BOZÜYÜK ŞUBESİ

MUSTAFA YILDIZ

gerçekleştirilen toplantıda ..,

ü     Son günlerde başta A.B.D. olmak üzere dünya genelinde yaşanan global ekonomik kriz ortamından Bankacılık sektör olarak nasıl etkilendi..,

ü     Bu bağlamda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası odamız üyesi olarak banka şubelerimize nasıl bir katkı sağlayabilir..,

ü     Bu etki bizim Oda Üyelerimize nasıl yansıyor.., ve yakın gelecekte nasıl yansıyabilir..,

ü     Bu ortamda bankalar arasında Bankaların Kredi Faiz Oranlarını (Baz Oran) en düşük oranlar üzerinden yapılabilir mi.., ve benzeri konular üzerinde görüşmeler yapıldı.

Banka Müdürleri ile Yapılan görüşmelerde ortaya çıkan ortak kanaat .., Reel Sektör ile Mali Sektörün bu ekonomik sistem içerisinde olmazsa olmaz iki ana unsur oldukları.., bu sebeple de bu iki unsurun karşılıklı güven ve samimiyet içerisinde davranmaları gereği ortaya konuldu.

Yapılan görüşmeler sırasında Banka Müdürleri, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yaşanan kriz ortamında Kredi geri ödemelerinde zora düşmeleri veya düşme ihtimallerine karşı yardımcı olabileceklerini belirtmişlerdir.

Bu durumda olan Odamız Üyelerinin takibe geçilmeden bir an önce, kredi kullandıkları Bankalara başvurarak, kredilerini yeniden yapılandırma konusunda yardım alabilecekleri de, özellikle ifade edilmiştir.

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

11 KASIM 2008