Haber Arşivi

TOBB İŞ MAKİNALARI TESCİLİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ ANKARA’DA YAPILDI

  • 03.12.2008
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 03.12.2008 tarihinde yapılan seminere Odamız Genel Sekreteri Sayın Bedri ÖZTÜRK ve Ticaret Sicil Memuru Sayın Gülçim ÖZTÜRK katıldılar.

 

Yapılan Seminerde; Trafikte kaydı olmayan gerçek veya tüzel kişilere ait iş makinelerinin 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununa göre tescilinin yapılması; seferberlik ve savaş hali hazırlıkları çalışmalarında ülke içinde mevcut iş makinelerinin potansiyelinin belirlenmesi ve devamlı olarak izlenmesi usul ve esasları’nın TOBB Yönetim Kurulunca yürürlüğe konulan İş Makineleri Tescil Esasları ile yapıldığı ve sanayi envanterinin bir kolunu oluşturan iş makineleri envanterinin ve tescil bilgilerinin TOBB  tarafından sağlıklı bir şekilde tutulabilmesi ve odalarımızca tescil işlemlerinin ortak veri tabanı programında yürütülebilmesini teminen TOBB yazılım müdürlüğünce hazırlanan tescil programının tanıtımı yapıldı.

 

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

03 ARALIK 2008

  • TOBB   İŞ MAKİNALARI TESCİLİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ ANKARA’DA YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç