Haber Arşivi

BİLECİK MİLLETVEKİLİ SN: DR. FAHRETTİN POYRAZ’DAN ODAMIZ YÖNETİCİLERİNE TEBRİK ZİYARETİ

  • 03.03.2009
  • bozuyuktso

Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri sonrası Oda Yöneticilerimize tebrik ve teşekkür ziyaretleri devam ediyor. 

 

Bu çerçevede Bilecik Milletvekilimiz Dr. Sn: Fahrettin POYRAZ yeni dönemde görev alan  Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

 

Milletvekili POYRAZ yeni dönemde görev alan Odamız Yöneticilerini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

POYRAZ Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da İlçemiz ve Bölgemiz sorunlarının çözümü ve ortak fayda sağlanacak konularda hep birlikte hareket edileceğine inandığını ve bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Oda Meclis Üyelerinin de katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda, Oda Başkanları Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen Oda Organ Seçimlerinden kısaca bahsederek.., nazik ziyaretleri için Sayın POYRAZ’ a teşekkürlerini ilettiler.

 

Yine Oda Yöneticileri Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında Oda Meclis Üyelerimizin görüş ve düşünceleri doğrultusunda hazırlanan.., İlçemizin Genel Sorunlarını içeren bir talep dosyasını Sayın Milletvekiline takdim ettiler.

 

Toplantı İlçemizin genel ekonomik durumu, krizden ne şekilde etkilendiğimiz, sorunlar ve çözüm önerileri ile devam etti.

 

BORSAB Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinin mevcut durumu ve yaşanan sıkıntıların karşılıklı olarak dile getirildiği toplantı, Odamız Üyelerinin Bankalardan kredi kullanımı sırasında yaşadıkları sorunların ifade edilmesi ile son buldu.  

03/03/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK MİLLETVEKİLİ   SN: DR. FAHRETTİN POYRAZ’DAN  ODAMIZ YÖNETİCİLERİNE TEBRİK ZİYARETİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç