Haber Arşivi

BOZÜYÜKLÜ KADIN ÇİFTÇİLER BİLECİK İL BİRİNCİSİ OLDU

  • 17.03.2009
  • bozuyuktso

 

Geçtiğimiz hafta Bilecik'te yapılan "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" yarışmasına katılan Bozüyüklü Kadın çiftçilerimiz Nursel KAVAK ile Fatma AŞIK yarışmada İl Birincisi olarak ilçemizin gururu oldular ve ilimizi Mayıs ayında Kütahya'da yapılacak olan yarışmada temsil etmeye hak kazandılar.

 

            Bozüyük'ün gururu kadın çiftçilerimiz, İlçe Tarım Müdürü Cemil ÖZOCAK ile birlikte dün İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı ve KAGİK Bozüyük kurulunu ziyaret ettiler.

 

            Gösterdikleri başarıdan dolayı kendilerini tebrik eden Kaymakam KATIRCI: "Bilecik'te yapılan yarışmada başarılı bir performans göstererek il birincisi olan kadın çiftçilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Mayıs ayında yapılacak olan bölge yarışmasında da başarılarının devamını diliyorum. " diyerek kendilerine hediyeler sundu.

            Kaymakamlıkta yapılan programın ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Kadın Çiftçilerimizi burada Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Osman TEKELİ,  KAGİK Başkan Yardımcıları Hülya ESEL ve Nermin NALBANTOĞLU, KAGİK Yönetim Kurulu üyeleri, Neslihan KUYUCU, Kevser YETKİNLER ve Nurcan ÖZÇAKIR 'ın yanı sıra Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

 

            Gösterdikleri başarı ile Bozüyük'ün gururu olduklarını belirten Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman TEKELİ: "İlimizde yapılan yarışmada ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ederek İl birincisi olan kadın çiftçilerimiz yürekten kutluyorum. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum ve Türkiye birinci olarak göğsümüzü kabartacağınızı inanıyorum." dedi.

 

            Gösterdikleri başarı ile sadece Bozüyük'ün gururu değil tüm kadınlarımızın da gururu olduklarını belirten KAGİK Başkan Yardımcısı  Hülya Esel: " Bozüyüklü kadın çiftçilerimiz gösterdikleri üstün performans ile il birincisi olarak sadece Bozüyük'ün değil tüm kadınlarımızın da gururu oldular. Bizler KAGİK Yönetim Kurulu olarak kadın çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Bizim asıl amacımız evde oturan Kadınlarımızın sayısını olabildiğince azaltarak ülkemize, ilimize ve ilçemize faydalı birer fert yaratabilmek." dedi.

 

            Yapılan konuşmaların ardından KAGİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hülya ESEL, Bilecik'te yapılan "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" yarışmasında il birincisi olan Fatma AŞIK ve Nursel KAVAK'a çeşitli hediyeler sundu.

 

 

17/03/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜKLÜ KADIN ÇİFTÇİLER  BİLECİK İL BİRİNCİSİ OLDU

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç