Haber Arşivi

İLÇEMİZ PARTİ BAŞKANLARI ODAMIZ TOPLANTI SALONUNDA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTILAR.

  • 27.03.2009
  • bozuyuktso

İlçemiz Siyasi Parti temsilcileri Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası çağrısı üzerine 27 Mart 2009 Cuma günü saat 20:300 da bir araya geldiler. Toplantıya katılan Partilerin Temsilcileri elim bir Helikopter kazasında kaybettiğimiz BBP Genel Başkanı Sn: Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm haberinin gelmesi üzerine bazı çalışmalarını iptal ettiklerini bazılarını da belli bir çerçeve içerisinde gerçekleştireceklerini ifade ettiler. 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Tekeli toplantının başlangıcında yaptığı değerlendirmede "Elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Demokrasi şehidimiz,büyük insan,büyük siyasetçi Muhsin Yazıcıoğlu' nun ölüm haberi üzerine partilerimizin değerli temsilcilerini toplantıya çağırdık.Bozüyük Sanayi ve Ticaret Odası hiçbir siyasi parti tarafı değildir.Burada tüm siyasi partilerimizin temsilcileri var.Gayemiz bu toplantıda ortak bir karar alarak Sayın Muhsin Yazıcıoğlu' nun hatırasına saygı çerçevesi içerisinde,Türkiye'nin yasta olduğu bugünümüzde mitinglerimizi,konvoylarımızı ve kutlamalarımızı daha seviyeli ve belli bir sükunet içerisinde yapabilir miyiz diyerek ortak bir karar noktasında bir araya gelmek için toplandık" dedi.

Parti temsilcileri de teker teker söz alarak Sayın Muhsin Yazıcığlu' nun ölüm haberinin gelmesi ile bazı programlarını zaten iptal ettiklerini belirterek bugün  yapılacak konvoy ve mitinglerde de ölçülü davranılarak çalışmaların belli bir saygı ve sükunet içerisinde yapılması yönünde görüş birliğine vardılar.Tüm Partilerimiz konvoylarını ve mitinglerini belirlenen saatlerde yapacaklar.

27/03/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • İLÇEMİZ PARTİ BAŞKANLARI  ODAMIZ TOPLANTI SALONUNDA  İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTILAR.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç