Haber Arşivi

ODAMIZ DERGİSİ BOZÜYÜK EKOVİZYON YAYIN HAYATINA BAŞLADI

  • 01.09.2015
  • bozuyuktso

ODAMIZ DERGİSİ BOZÜYÜK EKOVİZYON

YAYIN HAYATINA BAŞLADI 

 

Bozüyük TSO tarafından 2009 yılından bu yana dörder aylık periyotlar ile yayınlanan Oda Üyeleri başta olmak üzere , İl ve İlçe Protokolü , Resmi Daireler, Muhtarlıklar, Okul Müdürlükleri , Ülke genelinde TOBB ve TOBB a bağlı Oda ve Borsalar ile yine Üniversiteler ve bazı Kütüphanelere Odamız tarafından yayınlanarak iletilen Bülten yayınlarımız yeni isim ve içeriği ile Bozüyük EKOVİZYON adıyla yepyeni tasarım, içerik ve kaliteli baskısı ile Ağustos Sayısı olarak hazırlandı.

 

Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT; 

 

Ağustos Sayısında şahsımın Eko Vizyon Merhaba yazısı ile birlikte Onur konuğumuz TOBB Başkanı Sn: M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Belediye Başkanımız Sn: Fatih BAKICI’nın görüşlerinin yer aldığı makalelere yer verildi.

 

Yine ilk sayımızda “Serüven Seramik ile Başladı” haber başlığı ile İlçemizin en köklü iki seramik firması olan VİTRA ve BİEN Seramik Firmalarının tanıtımlarına yer verildi.

 

“Bozüyük EKOVİZYON” adı altında dörder aylık periyotlar ile 1.500 adet üzerinden  yayınlanacak olan yaklaşık 80 sayfalık Dergimizde Odamız tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, meslek grupları ve sektör çalışmaları, araştırmalar, güncel ekonomik gelişmeler ile iş dünyamıza ve üyelerimize değer katacak konulara yer verilecek.

 

            Odamız İnternet sayfalarından da izlenebilecek olan bu yayınlarımızda detay olarak önümüzdeki yeni sayılarda Odamız çalışma ve faaliyetlerinin yanı sıra, Başarı Hikâyeleri - İlgili Sektör Temsilcileriyle Röportajlar - Yurt İçi ve Yurt Dışı İş Talepleri - Fuar Takvimleri - Güncel Ekonomik Konular - Dünya ve Ülke Gündemi Hakkında Sıcak Haberler -  İlçemiz ve bölgemiz ekonomisine özel anket ve sayısal veriler - Uzmanlarca Yapılan Temel Ekonomik Gösterge ve Tablo Analizleri - Kişisel ve Kurumsal Gelişim konularında paylaşımlar -  Kadın ve Genç Girişimciler İçin Özel Dosya Konuları - Mali Mevzuat ve Vergi Takvimi gibi güncel gelişme ve değişikliklere de yer verilmesi planlanıyor.

 

            Siz değerli Oda Üyelerimizin firmalarının reklam destekleri ile yürütülmesi planlanan çalışmamızın sürekli hale getirilebilmesi amacı ile daha makul reklam ve tanıtım bütçeleri ile çalışılması planlanan bu yayınlarımızın başta Oda Üyelerimiz olmak üzere İlçemize , bölgemize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim .. dedi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

          

01.09.2015

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • ODAMIZ DERGİSİ BOZÜYÜK EKOVİZYON YAYIN HAYATINA BAŞLADI
  • ODAMIZ DERGİSİ BOZÜYÜK EKOVİZYON YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç