BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI AHMET BERBEROĞLUNU MAKAMINDA ZİYARET ETTİK.

• 07.04.2009
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’nu makamında ziyaret ederek “3. Dönem Belediye Başkanlığının hayırlı olması” dileğinde bulundular.

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’nu 3. dönem Belediye Başkanlığı görevini tebrik etmek amacıyla ziyaretine gelen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Üyeleri Berberoğlu’nu tebrik ederek “hayırlı olsun” dediler ve önümüzdeki 5 yıllık dönem içinde başarılar dilediler.

Başkan Ahmet Berberoğlu’nun ziyaretine gelen TSO gurubu içerisinde Meclis Başkanı Osman Tekeli, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çoban, Yönetim Kurulu Başkanı Habib Esel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri Tunca, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şeker, Meclis Üyesi TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker, Meclis Üyesi Osman Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Katrancı, Meclis Üyesi Ahmet Aksa, Meclis Üyesi İsmail Öksüz, Meclis Üyesi Mete Ayaz, Meclis Üyesi Metin Kurt, Meclis Üyesi Yahya Öztürk, Genel Sekreter Bedri Öztürk yer aldı.

07.04.2009

• BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI   AHMET BERBEROĞLUNU MAKAMINDA ZİYARET ETTİK.