TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 64.GENEL KURUL TOPLANTISI'NA KATILDIK.

• 01.05.2009
TOBB’un 64. Genel Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bayırdırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Devlet Bakanı Egemen Bağış, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal katılımıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 64. Genel Kurulunda yapılan seçimde 1.362 geçerli oyun tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Yeni yapılanmada Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Habib ESEL .. Komisyonu üyeliğine seçildi.

01/02.05.2009

• TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ  64.GENEL KURUL TOPLANTISI'NA KATILDIK.