BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ZİRAAT BANKASI BOZÜYÜK ŞUBESİ ARASINDA ODAMIZ ÜYELERİNE KREDİ POROTOKOLÜ İMZALANDI

• 08.06.2009

Odamız Üyelerine yönelik imzalanan protokol çerçevesinde nakdi ve gayrinakdi kredi kullandırılması amaçlanmaktadır.

Odamız tarafından Banka şubesine yönlendirilen Üyelerimizin kredi talebi ile ilgili olarak, lehine kredi limiti tesis edilmesi talep edilen Üyelerimiz için Bankaca yapılacak istihbarat ve mali inceleme sonucunun olumlu bulunması ve Bankanın cari mevzuat esasları kapsamında Üyelerimiz lehine kredi limiti tesis edilmesine engel teşkil edecek herhangi bir husus bulunmaması halinde Banka tarafından belirlenecek olan kredi üst limitini aşmamak üzere Bankaca uygun görülen  tutarda ve koşullarda kredi limiti tesis edilebilecektir.

23.06.2009

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE   ZİRAAT BANKASI   BOZÜYÜK ŞUBESİ ARASINDA ODAMIZ ÜYELERİNE KREDİ POROTOKOLÜ İMZALANDI