ODAMIZ YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARINA KALİTE SİSTEMLERİ SEMİNERİ VERİLDİ.

• 10.06.2009

Odamızın yürüttüğü kalite çalışmaları çerçevesinde 11 Haziran 2009 Perşembe günü Oda Yöneticileri ve Personeline Kalite Sistemleri Semineri düzenlendi.

Adı geçen Seminer Programı Odamızın Kalite çalışmaları sırasında Danışmanlık hizmeti aldığı Firma yetkilisi Sn: Yılmaz ALTAŞ tarafından yürütülen Kalite Sistemleri Seminerine ..,

Odamızı temsilen Meclis Başkan ve Başkan Yardımcılarımız ile Oda Yönetim Kurulu Başkan ve Başkan Yardımcıları

Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Personeli katıldılar.

Oda Meclis Salonumuzda gerçekleştirilen Seminer sırasında katılımcılara Kalite Sistemleri, tarihçesi, Değişim

Yönetimi ve Yönetim Prensipleri ile mevcut durum , güncel uygulamalar ve nihayet Odamız tarafından yürütülen Kalite çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu.

Seminer programında ayrıca Odamız Yöneticilerinin görüş ve önerileri doğrultusunda da Odamız Tanıtım içeriği, Misyonu ve Vizyonu belirlendi.

10.06.2009

• ODAMIZ YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARINA  KALİTE SİSTEMLERİ SEMİNERİ VERİLDİ.