Haber Arşivi

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ÖNDERLİĞİNDE BÖLGE ODALARI TANIŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

  • 16.06.2009
  • bozuyuktso

16 Haziran 2009 Salı günü Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan Organizasyonunda bölge Oda Başkanları ve Yöneticileri Karşılıklı tanışma ve istişare toplantısında ETO Ev sahipliğinde Eskişehir Ticaret Odasında bir araya geldiler.

 

Toplantıya Afyonkarahisar , Kütahya, Uşak, Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odaları ve Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Yöneticileri katıldılar.

 

İstişare ve tanışma toplantısına Odamızı temsilen  Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS, Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sabri KATRANCI, Doğuş ÜNERAL, Mustafa ŞEKER, Meclis Üyesi TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker VE   Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK katıldılar. 

 

Toplantıda bölge sorunları ve ağırlıklı olarak da Başbakan'ın geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı ile Kamuoyuna açıkladığı yeni bölgesel ve sektörel teşvik uygulamaları konuları dile getirildi ve katılımcılar arasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

   ETO Başkanı Harun Karacan' ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda daha sonra katılımcı Odaların Yöneticileri kısaca Odaları ve Bölgelerinin ekonomileri hakkında kısa sunuş değerlendirme konuşmaları yaptılar.

 

Odamızı temsilen Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ yaptığı konuşmasında kısaca Odamızın tanıtımını ve yeni Teşvik Yasası konusunda Bilecik Bölgesinin 1. sıradaki İller arasına alınmasının adil olmadığını bu konunun üzerinde önemle durulması gerektiğini ifade etti.

 

Katılımcıların karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları toplantı buna benzer Toplantı ve Organizasyonların önümüzdeki günlerde de diğer Odaların ev sahipliğinde yürütülmesi temennisi ile  ETO Organizasyonunda gerçekleştirilen Porsuk Nehrinde Bot gezisi ve Kentparkta yenilen akşam yemeği ile sona erdi.

 

 
 

16.06.2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • ESKİŞEHİR TİCARET ODASI   ÖNDERLİĞİNDE BÖLGE ODALARI TANIŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç