BOZÜYÜK TSO FAALİYET BÜLTENİ HAZİRAN SAYISI ÇIKTI.

• 18.06.2009

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu güne bazı dönemlerde belirli aralıklarla hazırlanan gazete, dergi bülten vb.  çalışmalara yepyeni bir içerik ile yeniden başlandı. 18 Haziran 2009 itibariyle Haziran Sayısı yayınlanan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yayınımız Protokol Mensupları, Oda Üyelerimiz ve Türkiye'de faaliyette bulunan Tüm Oda ve Borsalar ile ekonomi camiası ile ilgili yaklaşık 1500 noktaya ulaştırılmaya başlandı.

Yayınımızın Camiamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyor, Üyelerimizin ve okurlarımızın her türlü görüş, eleştiri, öneri ve değerlendirmelerini bekliyoruz.

18.06.2009