BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI MİSYONU, VİZYONU VE KALİTE POLİTİKASINI BELİRLEDİ

• 15.06.2009

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine daha iyi ve etkin hizmet vermek amacı ile yürüttüğü TS EN ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları çerçevesinde Misyon, Vizyon ve Kalite Politikasını belirledi.

Oda 10 Haziran tarihinde gerçekleştirilen, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda Personelinin katıldığı Kalite Sistemleri Semineri sonrasında yapılan değerlendirmeler sonrasında oluşan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Misyon, Vizyon ve Kalite Politikası aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

MİSYONUMUZ:

Bölgemizdeki iş imkânlarının geliştirilmesi ve sürdürülmesi yönünde üyeleri ile işbirliği yapmak, imkânlar yaratmak, projeler geliştirmek ve bölgemiz ekonomisinin kalkınmasını sağlamak. Üyelerimizin birbirleriyle, odamızla ve toplumla ilişkilerinde dayanışmayı ve yüksek ticaret ahlakını hakim kılmak.

VİZYONUMUZ:

Sürekli öğrenen, gelişen, değişen ve bunu üyeleri ile paylaşan, bu süreç içerisinde aktif bir rol üstlenerek iş dünyasına danışmanlık yapan, üyelerine ve topluma yeni bilgiler kazandıran, deneyimler yaşatan ve değer katan, örnek alınan bir kurum olmak.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak;

• Yasal mevzuatlara uymayı,

• Üyelerimizin ihtiyaç ve beklentilerini zamanında tarafsız, doğru ve eksiksiz olarak gerçekleştirmeyi,

• Üyelerimizin teknolojik ve ekonomik gelişmelere uyum sağlamasını kolaylaştırmayı,

• Bilgiye çabuk ulaşan, işleyen ve dağıtan bir kurum olma yolunda teknolojik altyapımızı geliştirmeyi,

• Üyelerimizin, oda yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetlerini arttırmayı,

• Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uymayı ve bu sistemimizi sürekli iyileştirmeyi,

• İlçemizdeki sivil toplum kuruluşlarına uyguladığımız sistemimiz ile örnek bir kurum olmayı

kalite politikası olarak benimsemekteyiz.

15.06.2009