Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ CEMALETTİN SARAR’I ZİYARET ETTİ.

  • 08.07.2009
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin SARAR’ı ziyaret ettiler.

 

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi CCS Sarar Tesislerinde gerçekleşen görüşmeye Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS ve Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Doğuş ÜNERAL ile Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

           

        Sarar Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin SARAR’ın evsahipliğinde gerçekleşen ziyaret sırasında katılımcılar ile birlikte yenilen öğle yemeğinden sonra, grup içerisinden Sarar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin SARAR, Toyota Genel Müdürü Özden HEPGÜLER, Protokol ve  Perakende Satış Müdürü Alaattin ÇOBAN ve Bozüyük Sarar Alışveriş Merkezi İnşaat sorumlusu Ertuğrul UZUNOĞLU’ nun da katılımları ile gerçekleşen görüşmeler karşılıklı tanışma ile başladı.

 

Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Sarar Grubunun Bozüyük’te yürüttüğü Bozüyük Sarar Alışveriş Merkezi yatırımları sebebi ile Cemalettin SARAR’ a tebrik ve teşekkürlerini ilettiler ve gerek yatırım aşamasında gerekse de yatırımın tamamlanmasından sonra Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sarar Grubuna destek ve yardımlarının devam edeceğini ifade ettiler.

 

Yatırım hakkında açıklamalarda bulunan Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin SARAR ise Bozüyük ve bölgede yıllar öncesine dayanan bir ticari geçmişleri olduğunu, kendi deyimi ile “bu yörelerin çok ekmeğini  yediklerini”  Bozüyük’teki Sarar Alışveriş Merkezi yatırımına da bu anlamda ayrı bir heyecan ile devam ettiklerini.., yaşanan global ekonomik krize rağmen morallerini bozmadıklarını ve geleceğe güvendiklerini ifade etti.   

 

SARAR yaptığı açıklamada SARAR AVM de çeşitli Marka Ürünlere hitap edecek Mağazalar, Alış Veriş Merkezleri, Kafeterya gibi 80 adet İşyerinin yer alacağını, yine buna bağlı   yatırım programında Otel, Kafeterya.., Otomobil Satış ve Servis İstasyonları, Dinlenme Tesislerinin olacağını belirtti.

 

Söz konusu yatırımın 2010 yılı Nisan Ayı itibariyle tamamlanmasını planladıklarını belirten SARAR bu yatırım ile direk ve dolaylı olmak üzere yaklaşık 1000 kişilik bir istihdam imkanının yaratılacağını ve bu durumdan da ayrıca memnuniyet duyduklarını belirtti.

 

Ziyaret karşılıklı teşekkür, başarı ve iyi dilek temennileri ile son buldu.

08.07.2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  CEMALETTİN SARAR’I ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  CEMALETTİN SARAR’I ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç