Haber Arşivi

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIYA KATILDIK.

  • 14.08.2009
  • bozuyuktso

Eskişehir Ticaret Odası’nın başlattığı dostluk ve işbirliği toplantısının ikinci buluşması Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bölgesel kalkınmanın sağlanabilmesi için “ortak vizyon” oluşturulmasının gerektiği vurgulanan toplantıda “Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için” mesajı verildi. Toplantıya Odamızı temsilen Meclis Başkanı Sayın; Osman TEKELİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın; Sabri KATRANCI  katıldılar.

 

Bölgedeki ticaret ve sanayi odaları arasındaki birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek amacıyla ilki 16 Haziran 2009 tarihinde Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen dostluk ve işbirliği toplantısının ikincisi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın daveti üzerine Eskişehir Uşak Kütahya Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odalarının başkanları dün Afyonkarahisar’a gelirken bölgesel kalkınmanın sağlanabilmesi için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser TOBB Konsey Başkanı ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Karaman Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü Bozüyük Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Tekeli ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler birer konuşma yaptı.

 

Yapılan konuşmaların ortak paydasını bölgesel kalkınma oluştururken bölgesel kalkınmayı sağlamak için ortak vizyon oluşturulmasının gerekli olduğu vurgulandı. Ayrıca yapılan toplantıların devam etmesi neticesinde olumlu çalışmalara imza atılacağı belirtilirken bölgede farklılık yaratmak adına ticaret ve sanayi odaları arasındaki işbirliğinin önemli olduğu kaydedildi. Çözüm bekleyen sorunlara ortak akıl yolu ile çözüm bulunabileceği ifade edilirken bu konuda tüm ticaret ve sanayi odalarının başkanları “Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için” mesajı verdi.

 

14.08.2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN DÜZENLEDİĞİ  TOPLANTIYA KATILDIK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç