Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN İLÇE KAYMAKAMI VE EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

  • 25.08.2009
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri İlçemizde yeni dönemde göreve başlayan Kaymakam ve Emniyet Müdürünü makamlarında ziyaret ettiler.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen..Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS ve Fahri Tunca, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sabri KATRANCI, Doğuş ÜNERAL, Mustafa Şeker, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çoban, Meclis Üyesi TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker, Meclis Üyeleri  Osman Çetin, Ahmet Aksa, Mete Ayaz, Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK ve  Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK’ün katıldıkları programa..,

Önce İlçemizde yeni göreve başlayan Kaymakam Dr. Sn: Oktay KAYA’yı makamında ziyaret ile başlandı.

 Oda Yöneticileri ile tek tek tanışma fırsatı bulan Kaymakam KAYA ziyaret sırasında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ile de Şehrimizin genel durumu sorun ve sıkıntıları hakkında sohbet etti.

Bu sohbet sırasında başta BORSAB Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nin ihtiyaçları.., sıkıntıları ve mevcut durumu olmak üzere.., İlçemizdeki mevcut Yüksek Okul ve yeni Fakülte altyapısı oluşturulması..,  yine kısa olarak Bozüyük Spor gibi İlçemizin güncel konuları üzerinde duruldu.

 

Bu ziyaretin devamında yine geçtiğimiz günlerde Şehrimizde İlçe Emniyet Müdürü olarak görev alan Emniyet Müdürü Sn:Ümit OKUMUŞ Bozüyük TSO Yöneticileri tarafından Makamında ziyaret edildi.

 Karşılıklı tanışmadan sonra İlçe Emniyet Müdürümüz Oda Yöneticilerine İlçemizin genel Asayiş durumu ve  son günlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından üzerinde yoğun bir şekilde çalışılan İlçemiz Kameralı Güvenlik Sistemi (MOBESE)  hakkında bilgiler aktardılar.

 

Karşılıklı tanışma şeklinde gerçekleştirilen ziyaretler hayırlı olsun temennileri ile sona erdi.     

 

 

25/08/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODA

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN  İLÇE KAYMAKAMI VE EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN  İLÇE KAYMAKAMI VE EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç