Haber Arşivi

BÖLGE KALKINMA AJANSI TOPLANTISI BURSA'DA YAPILDI

  • 25.08.2009
  • bozuyuktso

Bursa Valiliği evsahipliğinde 25 Ağustos 2009 tarihinde Bursa'da gerçekleştirilen toplantıda Kalkınma Ajansları ile ilgili Temmuz 2009 tarih ve 27299 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2009/15236 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile ilgili olarak yapılan toplantıda Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerini kapsayan Kalkınma Ajansı “ BEBKA” kuruldu.

             Adı geçen toplantıya Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL katıldı.

            Buna göre oluşturulan Kalkınma Ajansı;  kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ulusal kalkınma planı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak üzere faaliyet gösterecektir.

 

 

              Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerini kapsayan Bursa kalkınma ajansı Kalkınma Kurulu 1. Dönem Toplantısı sonrasında gerçekleştirilen seçimle Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir üyelerin 45 oyuyla Kurul Başkanı olarak seçilirken, Bilecik Belediye meclis üyesi Osman Gezgin ise 29 oyla Başkan vekili olarak belirlendi.

 

25/08/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BÖLGE KALKINMA AJANSI TOPLANTISI BURSA'DA YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç