BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ CEBIT BİLİŞİM EURASIA BİLİŞİM FUARINI ZİYARET ETTİ.

• 10.10.2009

Cumhurbaşkanı Sn:Abdullah Gül ve Ulaştırma Bakanı Sn: Binali Yıldırım'ın katılımıyla 6 Ekim'de gerçekleşen görkemli bir törenle açılan Avrasya'nın en büyük iş geliştirme ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na Odamız Organizasyonu ile Üyelerimizin katılımlarını sağladık.

Odamız üyeleri içerisinden yaklaşık 20 kişilik bir grup ile 10 Ekim 2009 Cumartesi günü gerçekleştirilen  Tüyap Büyükçekmece Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki CeBIT Bilişim Eurasia 2009 Fuarında toplam 989 şirket 45 farklı sektöre yönelik mal ve hizmetlerinin sunumlarını gerçekleştirdiler.

Fuarda katılımcı şirketler ayrıca, 3G destekli dizüstü bilgisayarı, dijital fotoğraf makinesi, kamera, navigasyon, ev sinema sistemleri, WiFi, geniş bant ağ çözümleri, dijital eğlence, donanım, yazılım ve çevre birimleri ile ilgili ürün, yenilik ve hizmetlerini sundular.

Yine özellikle işini bilişim teknolojileri ile geliştirmek isteyen iş adamları için kapsamlı bir bilgilenme platformu oluşturmak amacıyla iş ve sivil toplum kuruluşlarının etkinlikleri ve özel projelerle zenginleştirilen CeBIT Bilişim Eurasia'da ürünlerin yanı sıra bilişim teknolojilerinin kullanım alanlarına ilişkin farklı örnekler, farklı bakış açıları da sunuldu.

Önümüzdeki günlerde farklı sektörlerde Bursa ve İstanbul gibi İllerimizde düzenlenecek fuarlara Odamız adına yeni organizasyonlar gerçekleştirilecek olup.., Odamız tarafından gerçekleştirilen adı geçen bu organizasyonumuza katılan tüm firmalarımıza ve temsilcilerine teşekkür ederiz.

10/10/2009

• BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ CEBIT BİLİŞİM EURASIA BİLİŞİM FUARINI ZİYARET ETTİ.