Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE HALKBANK’TAN ÖZEL KREDİ FIRSATI

  • 12.10.2009
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası İlçemizde faaliyet gösteren Bankalar ile Üyelerine yönelik olarak sürdürdüğü özel Kredi şartlarını içeren kredi protokollerinin bir yenisini Halkbank ile imzaladı.

 

12 Ekim 2009 tarihinde Oda hizmet binasında gerçekleştirilen Kredi Protokolü imza törenine Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Hüseyin ELMAS, Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ŞEKER ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK’ün hazır bulunduğu toplantıda   İlçemiz Halkbank Bozüyük Şubesi adına Şube Müdürü Erol DEMİREL, Yönetmen Yardımcısı Adil KÖSE, Servis Yetkilisi Volkan DİNÇER ve KOBİ Pazarlama Uzmanı Abdullah AKTAN katıldılar.     

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, bu kredi protokolü ile Halkbank’tan düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleriyle nakit kredi, Finansal Destek Kredisi ve Orta ve Uzun Vadeli Proje Destek Kredisi kullanabilecekler.

 

Banka yetkililerinden alınan bilgiye göre..,

 

Halkbank, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokol çerçevesinde oda üyelerine 36 ay vadeli ve aylık eşit taksit ödemeli nakit kredi kullanma fırsatı sunacak. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, krediyi çok uygun faiz oranı ile 500 bin TL’ye kadar kullanabilecek.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yatırım ve işletme sermayesi ihtiyaçları için kullandırılacak Finansal Destek Kredisi ile Orta ve Uzun Vadeli Proje Kredisi’ne normalden %1 daha düşük faiz oranı uygulanacak.

 

60 ay vadeli Finansal Destek Kredisi, yatırım sermayesi için kullanıldığında 12 ay ödemesiz döneme sahip olacak. Finansal Destek Kredisi’nden KOBİ tanımına giren sanayi, tarıma dayalı sanayi işletmeleri ile KOBİ tanımı dışındaki sanayi, tarıma dayalı sanayi, turizm, eğitim, sağlık işletmeleri ve bu sektörlerle ilgili hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmeler yararlanabilecek. Kredinin alt limiti, tüm firmalar için 100 bin TL veya karşılığı EURO/USD; üst limiti, KOBİ tanımına giren firmalar için 1,5 milyon TL veya karşılığı EURO/USD, KOBİ tanımı dışındaki firmalar için ise 3 milyon TL veya karşılığı EURO/USD olacak.

 

Orta ve Uzun Vadeli Proje Kredisi, oda üyelerine 84 ay vadeye kadar TL, USD ve EURO cinsinden nakit kredi olarak kullandırılacak. Kredi, işletme sermayesi ihtiyaçları için kullanıldığında 12 ay, yatırım sermayesi ihtiyaçları için kullanıldığında 24 ay ödemesiz döneme sahip olacak. Kredinin alt limiti, işletme kredilerinde 500 bin USD, yatırım kredilerinde 750 bin USD veya karşılığı EURO/TL; üst limiti, KOBİ tanımına giren firmalar için 3 milyon USD veya karşılığı EUR/TL olacak. KOBİ tanımı dışındaki firmalar için ise üst limit proje bazında belirlenecek. Krediden, imalat sanayi, tarıma dayalı sanayi, turizm, eğitim, sağlık, ticaret, enerji, bilim ve iletişim teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler ile bu sektörlerle ilgili hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmeler faydalanabilecek.

 

Halkbank, kredi kullanan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine vergi, SSK ödemeleri ve diğer nakit işlemlerini banka kanalıyla gerçekleştirme, teminat mektubu kredisi, çek karnesi ve kredi kartı alma imkânı da sunacak. KOBİ tanımına giren firmalar sadece Halkbank’ta uygulanan %5 BSMV muafiyetinden de yararlanabilecek.

 

Yeni kredi protokolünün başta Üyelerimize ve Halkbank’a hayırlı olmasını dileriz..,

 

Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

 

           

 

12/10/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE HALKBANK’TAN ÖZEL KREDİ FIRSATI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç