Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO "BORSAB" MÜTEŞEBBİS HEYET ÜYELİĞİNDEN AYRILDI.

  • 13.10.2009
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası girişimleri ve uğraşları ile, tamamı Bilecik İl Özel İdaresi kuruculuğunda ve ilk Müteşebbis heyetin kuruluş protokolü Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından 20/03/2001 tarihinde onaylanan “BORSAB” Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi,

 

Gelişiminin hızla gerçekleştirilmesi amacı ile, 25/06/2003 tarihinde imzalanan protokol ile %30 katılım payı ile Bozüyük Belediyesi %20 katılım payı ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Heyetine ortak sıfatla , Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın 06/10/2003 tarihindeki onayı ile katılmışlardır.

 

O günlerden bu güne tüm zorluklara ve bölgemizin içinde yer aldığı olumsuz teşvik yasalarına rağmen, yeni teşekkül başarılı bir çalışma sergileyerek, tarla olan bölgeyi, yatırım yapılan baca tüten bölge haline getirmiştir.

 

İlk planda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, BORSAB ‘ da  yatırım faaliyetlerine başlayan 12 firmayı organize ederek, bu firmaların ilk aşamadaki elektrik ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamıştır.

 

Bugün ise gelinen noktada mevcut durum itibariyle, ortaklık protokolünden kaynaklanan sorunların aşılıp, “BORSAB” ın önünün açılması, Kamu imkanlarından daha fazla yararlanması ve kredi kullanabilir hale getirilmesi maksadı ile..,

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 05/10/2009 tarihli Ekim  ayı 9. Olağan Oda Meclis toplantısında, yukarıda sayılan sebepler doğrultusunda, Müteşebbis Teşekkül Heyetindeki % 20 katılım ile oluşturulan BORSAB üyeliğinden ayrılarak, % 20’ lik temsil hissenin Bilecik İl Özel İdaresine Devredilmesine oy birliği ile karar vermiştir.

 

Odamız, yer seçim çalışmaları, kuruluşu ve bu hale gelişinde büyük katkıları olduğuna inandığı BORSAB için, bundan böyle de daha aktif daha canlı ve bölgemize sağlayacağı katma değerler için elinden gelen her türlü desteği  vermeye devam edecektir.

 

Üyelerimize, Basın Kuruluşlarımıza  ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

              

13/10/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO "BORSAB" MÜTEŞEBBİS HEYET ÜYELİĞİNDEN AYRILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç