Haber Arşivi

YENİ KOSGEB MÜDÜRÜMÜZ KADİR ER ODAMIZ BAŞKANI BUĞRA LEVENT’İ ZİYARET ETTİ.

  • 14.08.2015
  • bozuyuktso

Bilecik İl Müdürü olarak yeni göreve atanan KOSGEB Müdürü Kadir Er Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’i makamlarında ziyaret etti.

 

İlimiz KOSGEB Müdürü olarak yeni göreve başlayan Kadir ER ’e Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent hayırlı olsun dileklerini iletti ve Odamız hakkında kısaca bilgiler verdi.  

Levent; Odamız ile KOSGEB arasında daha önceki dönemlerde yürütülen ortak çalışma ve faaliyetler ile yine güncel olarak uygulanmaya devam eden Yurt Dışı Fuarları, Girişimcilik Eğitim Programları vb. konularda birlikte yürütülen çalışmalardan bahsetti.

Yeni görevi sebebi ile Yönetim Kurulu Başkanımızı makamında ziyaret eden KOSGEB İl Müdürü Kadir ER ise bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Odamız Üyelerine yönelik KOSGEB desteklerinin uygulanması ve hayata geçirilmesi ve özellikle de Girişimcilik Programları kapsamında destek alan veya almaya hak kazanan firmaların bu destek süreçlerinin hızlandırılması konusunda da daha etkin çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Kadir Er yine, muhtelif KOSGEB hibe, destek, girişimcilik projelerinin hazırlanması ve onayı, Yurt Dışı Fuar organizasyonlarının daha da arttırılarak geliştirilmesi ve diğer KOSGEB desteklerinin Odamız üyelerine daha kapsamlı şekilde tanıtılması ve bildirilmesi konularında karşılıklı işbirliği içinde olacaklarını belirtti. Karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından ziyaret son buldu.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

12.08.2015

BOZÜYÜK

                                                                                                          TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • YENİ KOSGEB MÜDÜRÜMÜZ KADİR ER ODAMIZ BAŞKANI BUĞRA LEVENT’İ ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç