BOZÜYÜK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ KENAN KOÇAK BAŞKAN BUĞRA LEVENTİ ZİYARET ETTİ.

• 14.08.2015

Bozüyük İlçe Sağlık Müdürü Kenan Koçak Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yeni görevine atanan Kenan KOÇAK tanışma ve karşılıklı görüşme amacı ile Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Buğra LEVENT’i makamlarında ziyaret etti.

Kenan KOÇAK’a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT kısaca Odamız hakkında bilgi aktardıktan sonra İlçemizdeki Hastane hizmetlerinden memnun olduklarını ve yeni dönemde daha da iyi hizmetler  verileceğinden şüphe duymadıklarını belirtti.

İlçe Sağlık Müdürü KOÇAK ise İlçemiz genel Sağlık uygulamaları, hastanelerimizin mevcut durumları, çalışmalar ve yeni projeler hakkında Buğra LEVEN’ e bilgiler verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız  Buğra LEVENT ise Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlçe Sağlık Müdürlüğüne desteğe hazır olduklarını vurguladı. Karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından görüşmeye son verildi.

12.08.2015

• BOZÜYÜK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ KENAN KOÇAK BAŞKAN BUĞRA LEVENTİ ZİYARET ETTİ.