Haber Arşivi

ODAMIZ YÖNETİCİLERİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

  • 09.11.2009
  • bozuyuktso

 

Odamız Yöneticileri 09.11.2009 tarihinde Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Sayın Hayati ÇİÇEK'i Makamında ziyaret ettiler.

 

Yapılan Ziyarete Odamız Meclis Başkanı Osman TEKELİ,  Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Meclis Başkan Yardımcısı Ali AYTAÇ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Meclis Üyeleri ; Mete AYAZ, Yahya ÖZTÜRK, Osman ÇETİN, Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK, Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK Katıldılar.

 

Odamız temsilcileri Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Hayati ÇİÇEK'e Bozüyük'te yapacağı yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Ziyaret sırasında Oda Yöneticileri Bozüyük İlçesinin genel Ekonomik durumu son günlerde yaşanan Ekonomik sıkıntılar ve bunların etkilerini karşılıklı olarak değerlendirme fırsatı buldular. Yine daha önceki yıl istatistiklerine bakıldığında Vergi Tahakkukunun Tahsili konusunda İlçemizin % 86 - 90 civarında tahsilat başarısı  gösterdiği bu yönü ile başarılı bir ilçe olduğumuz dile getirildi.

 

Vergi Dairesi Müdürü Hayati ÇİÇEK ise yaptığı değerlendirmede, Vergi Dairesinin Mükellefleri ile daima yakın ve sıcak ilişkiler kurduğunu bu ilişkiler çerçevesinde Mükelleflerin Vergi Dairesinden uzak kalmamaları gerektiğini ve özellikle de vergi borçlarının tahsili konusunda karşılıklı görüşmeler ile Kanun ve Yönetmelikler çerçevesinde her türlü kolaylığın mükelleflere sağlandığını belirtti. 

 

Karşılıklı yapılan değerlendirmelerde.., Vergi Adaletinin bir an önce sağlanması.., kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilmesi, her türlü ticari ve sınai hareketin kayıt altına alınması ve belgelendirilmesi gerektiği üzerinde duruldu. 

 

Kayıt dışı faaliyetlerin devam etmesinin Haksız Rekabeti doğurduğu vurgulanan ziyaret sırasında bu yönde acilen önlem alınması yönündeki Odamız talepleri İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğümüze iletildi. 

 

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve sorunların ortak çözülmesi adına Kurumlar arası ilişkilerin ve işbirliklerinin  arttırılması ve sürdürülmesi yönündeki temenniler ile son buldu.

09/11/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • ODAMIZ YÖNETİCİLERİ  VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç