Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO DAN KIRSAL KALKINMAYA YATIRIMLARINA ÖZEL HİBE PROGRAMLARI TANITIM TOPLANTISI

  • 12.11.2009
  • bozuyuktso

Bilecik Valiliği Tarım İl Müdürlüğü ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonunda 11/Kasım/2009 Çarşamba günü Saat 14:00 te Bozüyük TSO Meclis Toplantı Salonunda Tarımsal Ürünlerin İşlenmesi, Depolanması,ve Paketlenmesine yönelik destek ve hibelerin konu edildiği bilgilendirme toplantısı yapıldı.  

 

Toplantıya Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İl Müdürü Sn: Bilgin AYDIN, Destekleme Şube müdürü Sn: Temel LEVENT, Bozüyük İlçe Tarım Müdürü Sn: Cemil ÖZOCAK, Ziraat Mühendisi Sn: Mustafa ATABAY katıldı.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS, Fahri TUNCA, Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN ve Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldılar.

 

Oda Üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda İl Müdürü AYDIN “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Çerçevesinde Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Tebliği” çerçevesinde Tarımsal Ürünlerin İşlenmesi, Depolanması,ve Paketlenmesine yönelik konularda yapılacak yatırımların proje tutarlarının Şirket ”Tüzel” Kişilerde 500,000,000 TL’sı , Gerçek “Şahıs” Kişilerde ise 100,000,000 TL sına kadar olan kısmının % 50 si oranında hibe desteği olarak destekleneceğini belirtmiştir.

 

Tarımsal Ürünler ve Hayvancılık konusunda Tarım Bakanlığı tarafından uygulanacak Hibe Programı ile ilgili Oda Üyelerinin sorularının cevaplanmasının ardından, bölgemizin tarımsal ve hayvancılık potansiyeli,  fırsatlarımız ve sorunlarımız üzerinde yapılan karşılıklı görüşmelerden  sonra toplantıya son verildi.

  

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla..,  

12/11/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO DAN    KIRSAL KALKINMAYA YATIRIMLARINA ÖZEL HİBE PROGRAMLARI TANITIM TOPLANTISI
  • BOZÜYÜK TSO DAN    KIRSAL KALKINMAYA YATIRIMLARINA ÖZEL HİBE PROGRAMLARI TANITIM TOPLANTISI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç