BOZÜYÜK KAYMAKAMI SN:OKTAY KAYA ODAMIZ YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ.

• 01.12.2009

İlçemiz Kaymakamı Sn: Oktay KAYA Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

Oda Meclis Salonumuzda gerçekleşen ziyarete Meclis Başkanı Osman TEKELİ,  Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS ve Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK Katıldılar.

Odamız Yöneticileri İlçemiz Kaymakamı’na geçtiğimiz Ağustos Ayı içerisinde bir hoş geldiniz ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardı.

İade-i ziyaret şeklinde gerçekleşen bu görüşme sırasında başta Borsab , Bozüyük Meslek Yüksek Okulu, Çevre Yolu, Hızlı Tren , Konteyner Hattı, Toprak Fabrikalarının durumu gibi İlçemizin genel sorunları ile yine Odamızın mevcut durumu, çalışmalarımız hakkında karşılıklı olarak görüşmeler yapıldı.

01/12/2009

• BOZÜYÜK KAYMAKAMI SN:OKTAY KAYA ODAMIZ YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ.