Haber Arşivi

BİLECİK VE BOZÜYÜK TSO GENÇ GİRİŞİMCİLERİ GÖREVE BAŞLADI

  • 17.12.2009
  • bozuyuktso

TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Organizasyonunda Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odalarının katılımları ile İl Genç Girişimciler Kurulu Oluşturuldu.

 

Kurula Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odalarından Sema YILDIRIM ÖZTORUN, Nihan EĞİLMEZ, Derya DENİZ, Kadir ÇOK, Zafer ATASEV, Fikret KARAÇALI, Vural SİPAHİOĞLU, Bertan AYAZ, Adem HOŞOĞLU, Adem ÖNER. ‘den oluşan toplam 10 Üye katıldı.

 

17.Aralık 2009 tarihinde Bilecik TSO evsahipliğinde Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn: Orhan ERGÜL ve Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn: Fahri TUNCA’nın da hazır bulundukları ilk toplantıda..,

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulunun 28.08.2008 tarih ve 03/84 sayılı kararı ile kabul edilen ve yürürlüğe giren “İl Genç Girişimciler Kurulu Çalışma Esasları”nın 6. Maddesine göre İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri arasından bir başkan ve iki başkan yardımcısı seçimi yapmak üzere çalışmalara başlandı.

 

    Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan ERGÜL başkanlığında yapılan müzakereler sonucunda Toplantıya katılan üyeler arasından yapılan seçim sonucunda;

 

·            İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na 10 oyla Zafer ATASEV,

·       İl Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılıklarına 10’ar oyla Sema YILDIRIM ÖZTORUN ve Fikret KARAÇALI seçilmişlerdir.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

17/12/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK VE BOZÜYÜK TSO GENÇ GİRİŞİMCİLERİ GÖREVE BAŞLADI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç