BOZÜYÜK TSO'DAN DIŞ TİCARET TOPLANTISI

• 28.12.2009

Bozüyük ticaret ve Sanayi Odası tarafından dış ticaret toplantısı yapıldı. Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılı konuşmasını yapan Bozüyük TSO Meclis Başkanı Osman Tekeli, toplantının amacının KOSGEB hakkında bilgi vermek, soruları tartışmak ve bilgi paylaşımı yapmak olduğunu söyledi.

Toplantıya katılan Eskişehir KOSGEB  Merkez Müdürü Cemil Bahçe, KOBİ'ler ve küçük işletmelere zaman zaman kredi vererek destek olmaya çalıştıklarını belirterek, “Kobilerimizin sıkıntısı yurt dışına ulaşmada. Sıkıntı yaşandığı için KOSGEB  olarak işletmelere danışmanlık desteği veriyoruz. İşletmelerini yurt dışında temsil edilsin diyoruz.” dedi.

Toplantıya KOSGEB Avrupa Pazarı Fransa Danışmanlarından Asım Durmuş, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Hüseyin Elmas, Fahri Tunca,  Bozüyük TSO Genel  Sekreteri Bedri Öztürk ve firma temsilcileri katıldı.

28/12/2009

• BOZÜYÜK TSO'DAN DIŞ TİCARET TOPLANTISI