BOZÜYÜK TSO DAN SGK BOZÜYÜK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜNE DEMİRBAŞ DESTEĞİ

• 04.01.2010

Bu yıl başı itibariyle faaliyete başlayan ve önümüzdeki günlerde resmi açılışı da gerçekleştirilecek olan Sosyal Güvenlik Kurumu Bozüyük Merkez Müdürlüğü hizmet binasına Odamızdan destek verildi.

Yeni hizmet binasının ihtiyacı olan çalışma Bankoları ve Bilgisayar Masaları Odamız tarafından temin edilerek SGK yetkililerine teslim edildi.

Yine adı geçen hizmet binasının Doğalgaz ile Isıtma Sisteminin kurulması aşamasında ihtiyaç duyulan 2 adet kombi ve Radyatörler Odamız girişimleri ile Oda Üyemiz  Türk Demirdöküm firması tarafından karşılandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Bozüyük Merkez Müdürlüğümüzün öncelikle üyelerimize ve yine tüm ilçemiz halkına hayırlı olmasını dileriz.

04/01/2010

• BOZÜYÜK TSO DAN SGK BOZÜYÜK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜNE  DEMİRBAŞ DESTEĞİ