Haber Arşivi

GENÇ GİRİŞİMCİLER İLK ÇALIŞMA TOPLANTILARINI BOZÜYÜK TSO DA YAPTILAR

  • 08.01.2010
  • bozuyuktso

Geçtiğimiz yıl sonu oluşumlarını tamamlayan ve kendi aralarında görev taksimi yaparak çalışmalarına başlayan Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odaları Üyeleri içerisinden seçilen İl Genç Girişimciler Kurulu ilk çalışma toplantısını Bozüyük TSO da gerçekleştirdi.

 

Odamız Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ ve Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Ahmet ÖZÜNLÜ’nün de hazır bulundukları toplantıya.., İl genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sn:Zafer ATASEV, Başkan Yardımcıları Sn: Sema YILDIRIM ÖZTORUN , Sn:Fikret KARAÇALI, ile üyelerden Fikret KARAÇALI, Vural SİPAHİOĞLU ve Bertan AYAZ  katıldılar.

 

İlimizdeki Ticaret ve Sanayi Odaları adına Sn: ÖZÜNLÜ ve Sn: TEKELİ’nin yaptıkları kısa tanıtım ve değerlendirme konuşmalarından sonra toplantı İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sn:Zafer ATASEV’ in açış konuşması ile başladı..,

 

ATASEV konuşmalarında 19-20 Aralık 2009 tarihlerinde TOBB Organizasyonu ile TOBB ETÜ “Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen  TOBB Genç Girişimciler Kurulu Kongresi hakkında kurul üyelerine bilgiler aktardı.

 

Yine ATASEV konuşmasında Ülkemiz ve bölgemizdeki  Girişimcilik Kültürü ve anlayışının bir an önce geliştirilmesinin gerektiğine ve bu konuda dünya ortalamalarının çok altında bulunduğumuza dikkat çekti.

 

Toplantının devamında bölgemizde girişimciliğin desteklenmesi ve geliştirilmesi yönünde Genç Girişimciler Kurulu olarak bir an önce ne yapılabilir ne gibi faaliyetlerde bulunulabilir bu konular üzerinde duruldu.

 

Ülkemizde de yeni fikirlere ve girişim projelerine desteklerin gerek yerel gerekse de AB fonları aracılığı ile yürütüldüğünden bahsedilen toplantıda bu fonlardan da bölge girişimcilerimizin faydalanmaları ve yeni projeler ve girişim fikirlerinin yaratılması yönünde çalışmaların bir an önce başlayacağı belirtilerek toplantı sona erdi.  

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

 

08/01/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • GENÇ GİRİŞİMCİLER İLK ÇALIŞMA TOPLANTILARINI  BOZÜYÜK TSO DA YAPTILAR

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç