BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODA MECLİS SALONUNDA YAPILDI

• 11.01.2010

2010 Yılının ilk Meclis toplantısı 11.01.2010 tarihinde Oda Meclis salonunda yapıldı. Yapılan toplantıda 2009 yılı sonu itibariyle Oda Faaliyetleri (Kaydolan, Kaydı Silinen Üyeler, Muhtelif Oda İşlemleri, Bütçe Gerçekleşmeleri, Vb.) 2006-2007-2008 yılları ile karşılaştırmalı tablolar halinde ele alındı.

Yine  Bozüyük'ün genel ekonomik durumu ile, özelde sanayi sektörünün durumu, Bozüyük TSO tarafından hazırlanan farklı Anket sonuçlarına göre değerlendirildi.

Toplantının devamında ise Kentimizin ortak sorunlarından BORSAB, Bozüyük Meslek Yüksekokulu, Toprak Fabrikalarının durumu  ve benzeri konular ele alınarak değerlendirildi.

11/01/2010

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI  ODA MECLİS SALONUNDA YAPILDI