SGK BOZÜYÜK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ODAMIZA PLAKET

• 15.01.2010

Bu yıl başı itibariyle faaliyete başlayan ve bugün resmi açılışı da gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu Bozüyük Merkez Müdürlüğü hizmet binasının açılış törenine katıldık.

SGK'nın açılış törenine Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Vali Musa Çolak, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Tekeli ve Genel Sekreter Bedri Öztürk ile çok sayıda yetkili ve vatandaş katıldı.

Törende Sosyal Güvenlik Kurumu Bozüyük Merkez Müdürlüğü tarafından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür plaketi verildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Bozüyük Merkez Müdürlüğümüzün öncelikle üyelerimize ve yine tüm ilçemiz halkına hayırlı olmasını dileriz.

15/01/2010

• SGK BOZÜYÜK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ODAMIZA PLAKET