Haber Arşivi

BİLECİK KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BOZÜYÜK TEMSİLCİLERİ VE BİLECİK GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BOZÜYÜK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZ YÖNETİCİLERİ TOPLANDI.

  • 23.01.2010
  • bozuyuktso

Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Bozüyük Temsilcileri ile Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Bozüyük Temsilcilerinin tanışmaları ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak projelerini değerlendirme amacı ile Bozüyük TSO ev sahipliği ve Organizasyonunda 23 Ocak 2010 Cumartesi günü bir araya geldiler.

 

Yapılan toplantıya Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcilerinden Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS ve Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri KATRANCI ve Doğuş ÜNERAL, Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK, KAGİK Bilecik Kadın Girişimci Üyeleri Bozüyük Temsilcilerinden Bilecik KAGİK Başkan Yardımcıları Hülya ESEL ve Nermin NALBANTOĞLU ile Bilecik KAGİK Üyeleri Nurcan ÖZÇAKIR ve Gülsen SÜNAL ile Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Bozüyük Temsilcilerinden Başkan Yardımcısı Fikret KARAÇALI ile Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Bertan AYAZ Katıldılar.

 

Karşılıklı tanışma ile başlanan toplantıda katılımcılara Bozüyük TSO nun 2006-2009 dönemine ait bazı çalışma ve faaliyetleri rakamlar ile bir slayt gösterisi eşliğinde sunuldu.

 

Yine devamında Oda Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL ve Başkan Yardımcısı Sn: Hüseyin ELMAS tarafından toplantıya katılan Kadın ve Genç Girişimci Temsilcilerimize Kentimizin ve Bölgemizin başlıca sorunları olarak..,

Toprak Fabrikalarının durumu, Teşvik Uygulamalarındaki Bölgemiz aleyhinde gelişen Haksız Rekabet Şartlarının bir an önce ortadan kaldırılması gerekliliği.., yine Bilecik Üniversitesine bağlı olarak Kentimizde kurulacak Üniversite ve Yüksekokul çalışmaları vb. konular üzerinde bilgiler aktarıldı.   

 

23/01/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BOZÜYÜK TEMSİLCİLERİ  VE BİLECİK GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BOZÜYÜK TEMSİLCİLERİ   İLE ODAMIZ YÖNETİCİLERİ TOPLANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç