Haber Arşivi

BİLECİK KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ'NDEN ODAMIZA PLAKET VERİLDİ.

  • 27.01.2010
  • bozuyuktso

Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu 2010 yılı ilk toplantılarını Odamızda yaptılar.

 

Yapılan toplantıya oluşumunu yeni tamamlayan Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Üyelerini de davet eden Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu toplantı öncesi 2009 yılında düzenlenen Proje Yarışmasında derece alan bir Proje Sahibine Plaket takdim ettiler.

Yine toplantı öncesinde Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sn: Zuhal MANSFIELD Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odalarına katkıları sebebi ile birer plaket takdim ettiler.  Odamız adına Plaketimizi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn: Hüseyin ELMAS, Bilecik TSO adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Ahmet ÖZÜNLÜ  aldılar.

2009 yılı genel faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda Kadın Girişimcilerimizin öncelikle bölgemizde istihdam ve üretime yönelik Balkabağı, Üzüm ve Şarap Üretimi, Nar vb. tarımsal ürünlerin pazarlanması ve tanıtımı gibi  projeler üzerinde detayları ile duruldu.

Toplantıya Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÖZÜNLÜ, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS, Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK, Bilecik kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal MANSFİELD, Başkan Yardımcıları Hülya ESEL ve Nermin NALBANTOĞLU ile Bilecik KAGİK Üyeleri Nurcan ÖZÇAKIR, Gülsen SÜNAL, Mualla YELKEN, Fatma YÜCEL ve Nermin ERÇOLAK ile Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Zafer ATASEV, Başkan Yardımcısı Fikret KARAÇALI, Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Derya DENİZ ve Sema YILDIRIM ÖZTORUN ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Personeli Fatih ÖZTÜRK ile Seren KORUN Katıldılar.

Katılımcılar ile birlikte yenilen öğle yemeğinden sonra toplantı sona erdi. 

 

27/01/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK   KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ'NDEN ODAMIZA PLAKET VERİLDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç