BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE BOZÜYÜK ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ YÖNETİCİLERİNDEN ZİYARET.

• 08.02.2010

İlçemizde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu sonrası göreve gelen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Odamız Yöneticilerini ziyaret ettiler.

08 Şubat Pazartesi günü Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ziyarete  Kooperatif Başkanı Sn: Necdet KAYIRMAZ ile Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Odamız adına Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL ve diğer Oda Yöneticilerimizin hazır bulundukları toplantıda öncelikle Oda Yöneticileri Kooperatif Yönetiminde yeni görev alan arkadaşları tebrik ettiler.

İlçemizdeki ticari hayat ve genel ekonomik durum üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada İlçemizin ortak menfaatleri ve İlçemiz Ekonomisinin gelişmesi ve sorunlarının çözülmesi yönünde işbirliği halinde çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

08/02/2010

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE   BOZÜYÜK ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ YÖNETİCİLERİNDEN ZİYARET.