Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO EMİTT 2010 TURİZM VE SEYAHAT FUARINA KATILDI.

  • 15.02.2010
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük turizm tanıtım fuarlarından olan EMİTT 2010'a katıldı.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası.., Bilecik Valiliği ev sahipliğinde ve İl Kültür Müdürlüğü Organizasyonunda oluşturulan Fuar alanında  İlçemizin Turizm.., Seyahat .., Tarih ve Lezzetlerinin tanıtımını amaçladı.

 

Geçen yıl 42.500’ü turizm profesyoneli olmak üzere 97.500 ziyaretçi tarafından gezilen Türkiye ve Doğu Akdeniz turizminin en büyük buluşmasının gerçekleştirildiği  EMITT 2010- Uluslararası Turizm ve seyahat Fuarından İlçemizin ve bölgemizin turizm potansiyeli ile tarihi ve turistik yerleri ve yine yöremize has lezzet ve ürünlerin birinci elden tanıtılma imkanı bulundu.  

 

Özellikle BTSO KAGİK Kadın Girişimcilerinin özverili çalışma ve gayretleri ile iştirak ettiğimiz fuara.., Odamız Sponsorluğunda İlçemizden Sebze Üreticileri Birliği de katıldı.

 

Fuar ziyaretçilerine standımızın ziyareti sırasında Bozüyük Balkabağından üretilen Kabak Tatlısı ile yine yöremize has bir lezzet olan Pancar Pekmezi İkram edildi.

 

Odamız tarafından temin edilen çeşitli tanıtım broşürleri, dosya, flama vb. materyallerin de tanıtım ve dağıtımlarının yapıldığı Fuar alanında Kentimizin ve bölgemizin Turizm ve Seyahat Potansiyelinin genel olarak tanıtımı yapılırken.., özellikle Tur Operatörleri ve Otel işletmecileri Kabak Tatlısı ve Pancar Pekmezi hakkında bilgi ve broşürler alarak ileriye yönelik taleplerinin olabileceğini ifade ettiler.  Fuar alanında Ziyaretçilere anında Kabak Tatlısı ve Pekmez İkramı büyük beğeni topladı ve ilgi gördü.

 

İlçemizin ve bölgemizin tanıtımı adına Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da destek vermeye ve buna benzer tanıtım çalışmalarına imkanlarımız ölçüsünde katılmaya devam edeceğiz.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,  

15/02/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO EMİTT 2010 TURİZM VE SEYAHAT FUARINA KATILDI.
  • BOZÜYÜK TSO EMİTT 2010 TURİZM VE SEYAHAT FUARINA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç