Haber Arşivi

TÜYAP BURSA 22. YAPI VE YAŞAM KONGRESİ İLE BURSA 5. ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE DOĞALGAZ TEKNOLOJİLERİ FUARI'NA ODAMIZDAN ZİYARET

  • 19.02.2010
  • bozuyuktso

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BTSO Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan “Bursa 22. Yapı ve Yaşam Fuarı Kongresi” ve BURSAGAZ Bursa şehriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. işbirliği ile hazırlanan “Bursa 5. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı” eş zamanlı olarak 24 – 28 Mart 2010 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 

Yapı ve Yaşam Fuarı Kongresi Kapsamında; İnşaat Malzemeleri, İnşaat Mühendisliği Firmaları, İş ve İnşaat Makineleri Firmaları, Kapı Firmaları, Kent ve Bahçe Mobilyası Firmaları, Sauna Firmaları, Seramik, Su Arıtma Firmaları, Tuğla-Kiremit Firmaları, Vitrifiye Firmaları, Yapı Kimyasalları, Zemin Kaplamaları,  Araştırma Kuruluşları, Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve İlgili Yayınlar oluşturmaktadır.

 

  Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Kapsamında;  Enerji Sistemleri, Isıtma Sistemleri Ve Ekipmanları , Soğutma Sistem ve Ekipmanları , Klimalar , Yalıtım , Tesisat Sistem ve Ekipmanları yer almaktadır.

       

 Yukarıda özellikleri belirtilen fuara Odamız organizasyonu ile günü birlik otobüs seferi ile ziyaret gerçekleştirilmesi planlanmakta olup, ziyaret ile ilgili olarak  firmanız adına katılacak kişi/kişilere ait bilgileri ekteki forma yazarak en geç 01.03.2010 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tarafımıza 314 29 20 nolu fax ve/veya posta yolu ile bildirmenizi arz ve rica ederiz.

 

Saygılarımızla.

 

 

19/02/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • TÜYAP BURSA 22. YAPI VE YAŞAM KONGRESİ   İLE BURSA 5. ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE DOĞALGAZ TEKNOLOJİLERİ FUARI'NA  ODAMIZDAN ZİYARET

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç