Haber Arşivi

BTSO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

  • 24.02.2010
  • bozuyuktso

 

BTSO Kadın Girişimciler Kurulu ve İlçe Tarım Müdürlüğü birlikteliğinde başlatılan çalışmalar çerçevesinde köy ziyaretleri devam ediyor. Dün Cihangazi beldesinde kadınlarla bir araya gelen gurup hem kendi yapmak istediklerini hem de Cihangazili kadınların sorunlarını paylaştılar.

 

Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Hülya ESEL, Nermin NALBANTOĞLU ve Gülsen SÜNAL kadınların iş gücü ve emeklerini ekonomik kazanımlara dönüştürmeleri amacıyla kadınlara destek vermek istediklerini ifade ederken İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri de köy kadınlarına toprak ve hayvancılık konusunda teknik destek ve eğitim vermek üzere varolduklarını belirttiler.

 

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamında işsizliğin ürkütücü boyutlara ulaşması nedeniyle gurubun yeni iş olanakları yaratmaya çalışması bir tarımsal kalkınma hareketi başlatma çabaları Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından da büyük destek görüyor.

24/02/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BTSO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU  ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç