ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

• 05.04.2010

Atatürkçü Düşünce Derneği Bozüyük Şubesi Yöneticileri Odamızı ziyaret ettiler.

Yeni dönemde göreve başlayan ADD Bozüyük Şubesi Yöneticileri ADD Şube Başkanı Mustafa AKSU, Şube Saymanı Melike YÜKSEL, Yönetim Kurulu Üyeleri Melahat ÜÇOK, Hatice GÜNER ve İsmail DEMİRBAĞLAR dan oluşan grup 05 Nisan 2010 Pazartesi günü Odamız Yöneticileri ile bir araya geldiler.

Oda Meclis Başkanı Osman TEKELİ.., Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL ile Oda Yöneticilerinin hazır bulundukları toplantıda İlçemizin Genel Ekonomik durumu ile yine Sivil Toplum Kuruluşlarının önemi ve bölgemizin ortak sorunlarının çözümü sırasında birlikte hareket edilmesinin önemine değinildi.

Toplantı karşılıklı iyi niyet dilekleri ve kuruluşlar arası bu tip diyalogların arttırılarak devam ettirilmesi  temennisi ile sona erdi.

05.04.2010

• ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ  YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.