Haber Arşivi

ODAMIZ ÜYELERİ İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİNE SEÇİLDİ

  • 14.04.2010
  • bozuyuktso

 

İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği'nin olağan genel kurulunda Ahmet Sagun yeniden başkanlığa seçildi. Tek listenin oylandığı seçimlerde Sagun, oy kullanan 45 üyenin tamamının desteğini aldı.

          Aynı seçimlerde Odamız Üyelerinden Odamızda şubesi bulunan Liman Entegre Balıkçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nden Faruk Kemal Babila İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine "BOZALAN HAYVANCILIK GIDA VE TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" yetkililerinden ve Odamız Disiplin Kurulu Üyelerinden Sayın İsmail ÖZCAN  Denetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.


          Ahmet Sagun'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluşuyor: Orvesa Gıda San ve Ticaret AŞ'den Vehbi Merzeci, Hastavuk Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret AŞ'den Şahin Aydemir, Lider Bağırsak Ticaret Limited Şirketi'nden Abdülkadir Çayırgan, Başaran Balıkçılık'tan Ergün Başaran, Fribal Balık Nakliyat İhracat ve Ticaret AŞ'den İrfan Mazlum, Sütaş Süt Ürünleri AŞ'den Haydar Yılmaz, Beypi Beypazarı Tarımsal Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret AŞ'den Teoman İnal, Bandırma Yumurta Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret AŞ'den Mustafa Ayhan ile Akua Kocaman Su Ürünleri Üretim ve Pazarlama Limited Şirketi'nden Hasan Şerefoğlu.

 
           Genel Kurulda ayrıca tavuk ihracatının artmasına yönelik olarak 'Kanatlı Tanıtım Grubu' kurulması kararı alındı. Genel kurul toplantısında söz alan İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Başkanı Sagun, dünyanın 130 ülkesine 930 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdiklerini belirterek, önümüzdeki dönem de çalışmalarını sürdürerek ihracatı artırmayı planladıklarını dile getirdi.

 


 

14.04.2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • ODAMIZ ÜYELERİ   İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ  YÖNETİM KURULU VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİNE SEÇİLDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç