Haber Arşivi

BOZÜYÜK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YÖNETİCİLERİ ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

  • 04.05.2010
  • bozuyuktso

İlçemizde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimleri sonucunda göreve gelen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Odamız Yöneticilerini ziyaret ettiler.

 

03 Mayıs Pazartesi günü Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen nezaket ziyareti şeklindeki toplantıya Oda Başkanı Sn: İbrahim KAYACIK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn:Emine MUMCU ile Oda Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

 

Odamız adına Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL ve diğer Oda Yöneticilerimizin hazır bulundukları toplantıda öncelikle Bozüyük TSO Yöneticileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yeni görev alan arkadaşları tebrik ettiler.

 

İlçemizdeki ticari hayat ve genel ekonomik durum üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda..,

 

Halen İlçemizde inşaatı devam eden Kapalı Pazar Yeri Projesi ile yine İlçemizde kayıt dışı olarak faaliyet gösteren işportacı niteliğindeki ticari kimlik ve kayıtları bulunmayanların yarattıkları haksız rekabet sorunları üzerinde duruldu.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da İlçemizin ortak menfaatleri ve İlçemiz Ekonomisinin gelişmesi yönünde sürekli diyalog halinde olacağı belirtildi.

 

Toplantı bölgemizin ve kentimizin sorunlarının çözülmesi noktasında Sivil Toplum Kuruluşu niteliğindeki Oda Dernek vb. kuruluşların, birlik ve beraberlik halinde hareket etmelerinin önemine işaret edilerek  sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,  

04/05/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK  ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YÖNETİCİLERİ ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç